Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kornelcia

Zadanych pytań: 13

04.08.2014 18:09

Czy po z blanszowaniu brokuł zalewacie je zimną wodą( na sitku), aby nie straciły koloru. Czy tak powinno się robić?A możne macie inne sposoby na zachowanie koloru?

Odpowiedzi (35)

Konczi

Zadanych pytań: 632

05.08.2014 10:12

jeżeli podaję na ciepło to nie przelewam, jeżeli jest on do sałatki to wkładam do zimnej wody i przekładam na durszlak

wyattearp

Zadanych pytań: 102

05.08.2014 10:55

a ja dodaję do gotowania szczyptę cukru i są pięknie zielone

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

05.08.2014 16:43

ja nie przelewamy tylko krótko gotuję

Noruas

Zadanych pytań: 232

06.08.2014 08:39

Nie zalewam. Wolę ciepłe brokuły

Megg

Zadanych pytań: 69

06.08.2014 19:51

nie przelewam zimną wodą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak