Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

17.08.2015 21:41

czy w prodiżu można upiec biszkopt? jeżeli tak to czym wtedy wysmarować i obsypać prodiż?mąką?bułką tartą? piec go tak długo jak w piekarniku? może ktoś próbował i coś poradzi :)

Odpowiedzi (33)

misia53

Zadanych pytań: 339

18.08.2015 23:02

Ola , ja się wychowałam na prodizu. Wszelkiego rodzaju ciasta i bułeczki piekła moja mama tylko w prodizu ,bo nie było jeszcze takich wspaniałych piekarników

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

19.08.2015 10:36

osobiście nie piekłam ale wiem że można :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

20.08.2015 00:02

Można piec biszkopt w prodiżu. Spód wyłóż papierem, lub posmaruj tłuszczem, a także jego boki i wysyp bułką tartą, lub kaszą manną. Czas pieczenia podobny do tego z piekarnika-max.35 minut.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak