Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

6zer

Zadanych pytań: 21

03.10.2013 09:22

czym smarujecie blachę by ciasto wam się nie przyklejało ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

03.10.2013 09:25

uzywam papier do pieczenia albo smaruję masłem

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

03.10.2013 09:35

Ja smaruję margaryną

6zer

Zadanych pytań: 21

03.10.2013 09:23

ja zawsze smarowałam olejem i posypywałam bułka tarta, ale ostatnio coś moja metoda zawodzi

Odpowiedzi (39)

pestka

Zadanych pytań: 424

03.10.2013 09:23

smaruję margaryną lub wykładam papierem do pieczenia

dodi

Zadanych pytań: 256

03.10.2013 09:24

ja zawsze smaruje margaryną

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

03.10.2013 09:24

smaruje margaryną

migotka28

Zadanych pytań: 20

03.10.2013 09:24

ja zawsze smaruje margaryną albo wykładam papierem do pieczenia

Ela_K

Zadanych pytań: 13

03.10.2013 09:26

można posmarować margaryną i posypać bułką tartą albo kaszą manną

Margo1

Zadanych pytań: 2141

03.10.2013 09:26

wykładam papierem do pieczenia lub smaruje margaryną

margaret

Zadanych pytań: 4

03.10.2013 09:27

wykładam papier do pieczenia, ewentualnie smaruję margaryną blaszkę i posypuję bułką tartą

pycholka

Zadanych pytań: 78

03.10.2013 09:30

Margaryna lub olej i posypać mąką, ostatnio wypróbowałam też bułkę tartą i była ok.

malina

Zadanych pytań: 4

03.10.2013 09:30

ja wykładam papierem do pieczenia

bogusia19

Zadanych pytań: 7

03.10.2013 09:30

smaruje margaryną i posypuje bułką tartą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak