Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

6zer

Zadanych pytań: 21

03.10.2013 09:22

czym smarujecie blachę by ciasto wam się nie przyklejało ?

Odpowiedzi (39)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

03.10.2013 09:32

smaruję margaryną i posypuje bułką tartą

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

03.10.2013 09:32

masłem, a następnie posypuję bułką tartą bądź wykładam papierem do pieczenia

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

03.10.2013 09:33

ja margaryną i papierem śniadaniowym - jest zdecydowanie taniej niż specjalnym papierem do pieczenia, a efekt ten sam

Ola1984

Zadanych pytań: 295

03.10.2013 09:34

Najczęściej wykładam papierem do pieczenia, a ostatnio nabyłam blachę, które nie wymaga smarowania,ciasto samo z niej wychodzi.

Ania321

Zadanych pytań: 179

03.10.2013 09:35

zwykle używam papieru do pieczenia, ewentualnie smaruję margaryna i posypuję bułką

Mati13

Zadanych pytań: 1524

03.10.2013 09:35

rówież smaruję margaryną

berys18

Zadanych pytań: 1434

03.10.2013 09:36

smaruję margaryną

ana1

Zadanych pytań: 51

03.10.2013 09:36

olejem i posypuję bułką tartą

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

03.10.2013 09:40

Ja używam papieru do pieczenia

bietka

Zadanych pytań: 563

03.10.2013 09:40

ja smaruję margaryną, albo wykładam papierem do pieczenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak