Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

6zer

Zadanych pytań: 21

03.10.2013 09:22

czym smarujecie blachę by ciasto wam się nie przyklejało ?

Odpowiedzi (39)

adelajda

Zadanych pytań: 234

03.10.2013 09:45

ja smaruję olejem i posypuję bułką tartą

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

03.10.2013 09:55

ja tez margaryną

ben-ka

Zadanych pytań: 459

03.10.2013 10:05

Odkąd jest dostępny papier do pieczenia nie smaruję blach,używam papieru.

mufinka79

Zadanych pytań: 303

03.10.2013 10:12

Albo smaruje margaryna i posypuje bułką tartą lub mąką lub po prostu wykładam papierem do pieczenia :) A w silikonowej formie nie trzeba ani smarować ani wykładać, dlatego dość często jej używam :)

Dorota59

Zadanych pytań: 950

03.10.2013 10:15

zawsze smaruję margaryną i posypuję bułką tartą

Barbara13

Zadanych pytań: 21

03.10.2013 10:20

Najczęściej wykładam papierem do pieczenia lub smaruję margaryną i posypuję bułką tartą lub grysikiem

Janina

Zadanych pytań: 159

03.10.2013 10:20

Daję papier do pieczenia wtedy nie smaruję, a jeżeli bez papieru, to smaruję margaryną albo olejem;)

matesko

Zadanych pytań: 14

03.10.2013 10:22

margaryną i posypuję bułką tartą

halina17

Zadanych pytań: 271

03.10.2013 10:33

Używam papieru do pieczenia jak mi braknie to wykładam papierem pergaminem lub folią aluminiową i smaruję margaryną lub olejem i mi nie przywiera.`

msmors

Zadanych pytań: 91

03.10.2013 10:45

ja kupuję specjalny papier do piczenia i nie muszę już nic smarować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak