Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

6zer

Zadanych pytań: 21

03.10.2013 09:22

czym smarujecie blachę by ciasto wam się nie przyklejało ?

Odpowiedzi (39)

msmors

Zadanych pytań: 91

03.10.2013 10:49

"GosiaS" super masz zdjęcie na profilu. Czy to twój maluszek?

Motorek

Zadanych pytań: 1446

03.10.2013 11:04

margaryną i bułką tartą

Halina14

Zadanych pytań: 79

03.10.2013 11:10

najlepiej wyłożyc papierem do pieczenia

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

03.10.2013 11:20

Ja używam papieru do pieczenia a jeśli go nie mam to smaruje formę masłem a następnie obsypuje bułką tartą.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

03.10.2013 11:21

czasami piekę na papierze a czasami na wysmarowanej margaryną blaszce,to zależy jakie ciasto piekę:)

mysza75

Zadanych pytań: 96

03.10.2013 11:23

smaruję masłem papierem do pieczenia

Marta1986

Zadanych pytań: 859

03.10.2013 11:48

wykładam papierem do pieczenia

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

03.10.2013 19:54

Ja smaruje margaryną (palma) i posypuję bułka tarta, czasami używam papieru do pieczenia ale neistety przkonałam się już nie raz że ciasta wychodzą mi gorsze (nie wiem jak to możliwe ale jednak możliwe)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.10.2013 20:02

Blachę smaruję-margaryną, masłem, lub olejem słonecznikowym i do tego posypuje bułką tartą, lub kaszą manna, albo wykładam blachę papierem do pieczenia.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak