Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

17.04.2015 10:49

Do marynowania jakich mięs używacie miodu?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.04.2015 20:30

kurczak, żeberka, karkówka

Damiano

Zadanych pytań: 0

18.04.2015 07:53

miodu używam do żeberek i karczku, kurczaka

ben-ka

Zadanych pytań: 459

18.04.2015 10:13

Najczęściej jest to drób, udka lub skrzydełka i żeberka robię w miodzie bardzo często.

Odpowiedzi (49)

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

17.04.2015 10:50

żeberka, szynka

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

17.04.2015 10:52

do żeberek na grilla

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

17.04.2015 10:56

najczęściej do żeberek i karczku

Czyki

Zadanych pytań: 72

17.04.2015 11:12

Udka, skrzydełka z kurczaka:)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

17.04.2015 11:14

Do żeberek i skrzydełek

Konczi

Zadanych pytań: 632

17.04.2015 11:19

do żeberek, udek, fileta drobiowego i skrzydełek

Stenka

Zadanych pytań: 467

17.04.2015 11:31

Robiłam szynkę w miodzie

Mniam

Zadanych pytań: 87

17.04.2015 11:41

Dodawałam miód do marynaty do kurczaka i kaczki.

Futka

Zadanych pytań: 2

17.04.2015 11:45

Często dodaje miód do lekkiego zamarynowania polędwiczek, ale także schabu i mięsa drobiowego :)

ania2610

Zadanych pytań: 4

17.04.2015 12:04

do kurczaka, żeberek, miodu używam także do niektórych sosów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak