Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

17.04.2015 10:49

Do marynowania jakich mięs używacie miodu?

Odpowiedzi (49)

Betina#45

Zadanych pytań: 8

17.04.2015 14:56

czasami marynuję miodem żeberka albo skrzydełka ;)

Róża1

Zadanych pytań: 7

17.04.2015 14:57

też tylko do żeberek używam miodu :-) jeszcze do skrzydełek :-)

miodunka

Zadanych pytań: 45

17.04.2015 15:16

żeberka i skrzydełka

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

17.04.2015 15:59

do żeberek i karkówki

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.04.2015 16:18

drobiu i wieprzowiny: szynki, żeberek

irenka

Zadanych pytań: 888

17.04.2015 16:20

do drobiu,żeberek,karkówki

Malinka

Zadanych pytań: 302

17.04.2015 16:44

Uważam podobnie jak @Habibi, wszystko zależy od marynaty, a nie rodzaju mięsa, bo ja miodu używałam do drobiu, wieprzowiny i kiełbasek :)

ilka01

Zadanych pytań: 6

17.04.2015 17:38

do żeberek i drobiu

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

17.04.2015 18:50

do żeberek lub kurczaka

marenka

Zadanych pytań: 179

17.04.2015 19:09

ja przeważnie do żeberek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak