Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

17.04.2015 10:49

Do marynowania jakich mięs używacie miodu?

Odpowiedzi (49)

Benita

Zadanych pytań: 1

17.04.2015 23:50

Próbowałam kiedyś do żeberek i średnio mi smakowało

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

18.04.2015 00:26

Żeberka, szynka, drób, karkówka.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

18.04.2015 07:28

Do piersi kurczaka lub udek, karkówki żeberek wieprzowych czy szynki wieprzowej.

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

18.04.2015 07:53

Nieraz używam miodu :) ale jednak wole pikantniej niż na słodko

justynkag

Zadanych pytań: 45

18.04.2015 09:38

Do żeberek lub skrzydełek

Franciszek

Zadanych pytań: 4

18.04.2015 13:45

Do drobiu i żeberek

Wacław

Zadanych pytań: 1269

19.04.2015 10:34

czasem do żeberek uzywamy miodu

as28

Zadanych pytań: 294

19.04.2015 19:16

ostatnio do żeberek i karkówki

Maridka19

Zadanych pytań: 59

26.04.2015 09:48

Do żeberek , skrzydełek oraz kurczaka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak