Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

17.04.2015 10:49

Do marynowania jakich mięs używacie miodu?

Odpowiedzi (49)

berys18

Zadanych pytań: 1434

17.04.2015 12:10

do żeberek, karkówki i skrzydełek

Aneta41

Zadanych pytań: 74

17.04.2015 12:10

do kurczaka, indyka oraz żeberek

pestka

Zadanych pytań: 424

17.04.2015 12:26

do żeberek , szynki i drobiu

Janina

Zadanych pytań: 159

17.04.2015 12:27

Robiłam karkówkę w miodzie;)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

17.04.2015 13:01

żeberka,skrzydełka,pałeczki z kurczaka

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.04.2015 13:18

tak własciwie to bardzo rzadko używam miodu do marynaty ale jaj juz to do żeberek

ada.la

Zadanych pytań: 39

17.04.2015 13:55

karkówka i żeberka

Asik32

Zadanych pytań: 2

17.04.2015 13:55

do kurczaka i indyka

Habibi

Zadanych pytań: 690

17.04.2015 14:19

do każdego mięsa, w zależności od rodzaju marynaty, a nie gatunku mięsa

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

17.04.2015 14:43

najczęściej do żeberek i drobiu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak