Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

06.02.2015 11:21

Do pieczenia chleba zwykłego albo bezglutenowego, jaka najlepsza jest foremka??? Sylikonowa, aluminiowa czy żeliwna???

Najlepsze odpowiedzi (3)

Betina#45

Zadanych pytań: 8

06.02.2015 11:40

ja zawsze używam formy aluminiowej, w sylikonowej i żeliwnej jeszcze nie piekłam, więc nie wiem która najlepsza

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

06.02.2015 14:02

wszystkie są dobre

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

06.02.2015 14:40

CHYBA NIE MA ROZNICY DUZEJ.

Odpowiedzi (34)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

06.02.2015 11:39

ja uzywam silikonowej ale i aluminiowa bedzie dobra

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

06.02.2015 11:43

Ja używam formy aluminiowej

Alex_M

Zadanych pytań: 119

06.02.2015 11:55

nie lubię piec w sylikonowej bo się 'rozłazi" ;) używam metalowych keksówek, tortownic i szklanych żaroodpornych form

norweska20

Zadanych pytań: 400

06.02.2015 11:58

metalowa keksówka zawsze się sprawdza :)...ale udany wypiek to tez kwestia składników ....zawsze warto próbować nowości :) ja bynajmniej tak lubię eksperymentować :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

06.02.2015 12:27

Myślę ,że najlepiej się piecze w metalowych ,tak jak napisała @Alex_M

berys18

Zadanych pytań: 1434

06.02.2015 12:48

ja mam wszystkie metalowe

Ali

Zadanych pytań: 0

06.02.2015 13:18

Forma nie ma znaczenia. Najlepsza jest ta, która jest dla ciebie najwygodniejsza. Ja na przykład tylko silikonowych używam (a wypróbowałem wszelkie możliwe).

gosia56

Zadanych pytań: 466

06.02.2015 13:59

chyba obojętnie zawsze piekę w keksówce albo tortownicy bez dna

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

06.02.2015 14:12

używam aluminiowych z powłoką do której nic nie przywiera a czasem silikonowych

Janina

Zadanych pytań: 159

06.02.2015 15:50

Piekę chleb w blaszanych keksówkach;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak