Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

06.02.2015 11:21

Do pieczenia chleba zwykłego albo bezglutenowego, jaka najlepsza jest foremka??? Sylikonowa, aluminiowa czy żeliwna???

Odpowiedzi (34)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

06.02.2015 23:00

Ja używam aluminiowej!

Iwusia

Zadanych pytań: 242

06.02.2015 23:56

używam klasycznej metalowej

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

07.02.2015 08:14

Silikonową lub matalową

Motorek

Zadanych pytań: 1446

07.02.2015 08:37

ja piekę w metalowej

Motorek

Zadanych pytań: 1446

07.02.2015 08:37

ja piekę w metalowej

Franciszek

Zadanych pytań: 4

07.02.2015 08:37

Tylko metalowe używam

ilka01

Zadanych pytań: 6

07.02.2015 08:59

ja używam metalowej

adelajda

Zadanych pytań: 234

07.02.2015 10:11

Najczęściej piekę w automacie ale ja używam foremki to takiej zwykłej

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

07.02.2015 11:17

Z czego wykonana forma to raczej znacenia nie ma :)

marenka

Zadanych pytań: 179

07.02.2015 12:50

Ja ostatnio używam silikonowej ale sądzę że to nie ma znaczenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak