Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

06.02.2015 11:21

Do pieczenia chleba zwykłego albo bezglutenowego, jaka najlepsza jest foremka??? Sylikonowa, aluminiowa czy żeliwna???

Odpowiedzi (34)

marenka

Zadanych pytań: 179

07.02.2015 13:00

Ja ostatnio używam silikonowej ale sądzę że to nie ma znaczenia

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

07.02.2015 15:01

Silikonowa wydaję mi się najpraktyczniejsza i najbardziej niezawodna. Ale wszystko zależy od rodzaju chleba.

ada.la

Zadanych pytań: 39

07.02.2015 21:10

mam metalową foremkę

ada.la

Zadanych pytań: 39

07.02.2015 21:10

mam metalową foremkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak