Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

06.02.2015 11:21

Do pieczenia chleba zwykłego albo bezglutenowego, jaka najlepsza jest foremka??? Sylikonowa, aluminiowa czy żeliwna???

Odpowiedzi (34)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

06.02.2015 15:55

Moim zdaniem aluminiowa jest lepsza

anilewe13

Zadanych pytań: 8

06.02.2015 16:58

używam tylko metalowych

Lucan

Zadanych pytań: 18

06.02.2015 17:03

Dużo zależy od składników. Ja piekąc bezglutenowe bułeczki z mąki kukurydzianej uzyskałem taką konsystencję że wystarczył papier do pieczenia:)

mysza75

Zadanych pytań: 96

06.02.2015 17:19

ja piekę bez foremki na kamieniu do pizzy

pestka

Zadanych pytań: 424

06.02.2015 17:36

dla mnie to bez znaczenia

Cynamonka

Zadanych pytań: 79

06.02.2015 18:45

Ja też wybieram aluminiową : )

Barbara777

Zadanych pytań: 38

06.02.2015 18:56

ja piekę w metalowej formie

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

06.02.2015 21:29

najbardziej lubię metalowe

as28

Zadanych pytań: 294

06.02.2015 21:42

ja używam formy silikonowej, rzadko aluminiowej

migotka28

Zadanych pytań: 20

06.02.2015 22:22

silikonowej nie lubie bo jak chlebek rosnie to ja rozpycha, kupiłam juz dawno w biedronce kleksówki metalowe takie ze specjalną powłoką jasną i piecze sie w nich super i chlebek sam wyskakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak