Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

01.09.2013 14:31

Do pieczenia częściej masło czy margaryna?

Najlepsze odpowiedzi (3)

aisoglam

Zadanych pytań: 321

01.09.2013 15:27

Zdecydowanie masło jest częściej używane do moich wypieków.

pestka

Zadanych pytań: 424

01.09.2013 19:19

do pieczenia używam przeważnie masła

magduś83

Zadanych pytań: 46

01.09.2013 20:04

do ciasta różnie ale do mas to już masło

Odpowiedzi (49)

okrysia

Zadanych pytań: 79

01.09.2013 14:35

margaryna Palma z Murzynkiem

joanna30

Zadanych pytań: 50

01.09.2013 14:35

Najczęściej margaryna

Renata9

Zadanych pytań: 329

01.09.2013 14:37

zawsze używam masła

jozefinach

Zadanych pytań: 68

01.09.2013 14:39

Zawsze masło.

anemon

Zadanych pytań: 163

01.09.2013 14:40

U mnie wyłącznie masło chyba, że mam gości z alergią, to wtedy na margarynie, ale to sporadycznie.

dodi

Zadanych pytań: 256

01.09.2013 14:50

najczęściej margaryna

probofka

Zadanych pytań: 5

01.09.2013 14:56

przeważnie margaryna

ana1

Zadanych pytań: 51

01.09.2013 15:00

NAJCZĘŚCIEJ MARGARYNĘ

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

01.09.2013 15:01

Zawsze masło, jedyny wyjątek to murzynek, do którego daję margarynę :)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

01.09.2013 15:09

najczęściej używam margaryny tortowej z Biedronki lub Kasie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak