Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

01.09.2013 14:31

Do pieczenia częściej masło czy margaryna?

Odpowiedzi (49)

eMMe

Zadanych pytań: 177

01.09.2013 20:23

Częściej używam margaryny

sasanka

Zadanych pytań: 22

01.09.2013 20:35

To zależy co piekę :) jeśli ciasteczka do kruche tylko na maśle, do kremów dodawałąm margarynę i masło i nie różniły się jakoś bardzo smakiem wiec zostałam przy margarynie

Dorota59

Zadanych pytań: 950

01.09.2013 20:39

najczęściej margarynę

everay

Zadanych pytań: 1

01.09.2013 20:40

zawsze margaryna

Piotr-21

Zadanych pytań: 11

01.09.2013 22:09

raczej margaryne

Renataj

Zadanych pytań: 1275

01.09.2013 22:17

Zdecydowanie częściej masło.

patryska76

Zadanych pytań: 24

02.09.2013 06:58

Częściej masło. Wydaje mi się, że na maśle ciasto jest 'lżejsze' i bardziej puszyste ;))

Katarzyna34

Zadanych pytań: 98

02.09.2013 16:59

częściej używam masła

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

05.09.2013 21:14

Margaryna, bo tańsza, ale masło lepsze.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak