Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

01.09.2013 14:31

Do pieczenia częściej masło czy margaryna?

Odpowiedzi (49)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

01.09.2013 17:17

do pieczenia palma z murzynkiem a do masy masło

pajbek

Zadanych pytań: 257

01.09.2013 17:23

Ja też piekę na palmie z murzynkiem a do masy masło :-)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

01.09.2013 18:03

jeśli piekę ciasto to używam margarynę tortową a do kremów masło

Kasia35

Zadanych pytań: 218

01.09.2013 18:19

częściej margaryna

Megg

Zadanych pytań: 69

01.09.2013 18:19

do pieczenia ciast używam przeważnie margarynę, a do masy i kremów masło

cooleczka

Zadanych pytań: 539

01.09.2013 18:34

do kruchych ciast praktycznie tylko masło

berys18

Zadanych pytań: 1434

01.09.2013 19:15

częściej margaryna

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

01.09.2013 19:16

Ja najcześciej dodaje margaryne, najbardziej mi odpowiada Palma.

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

01.09.2013 19:52

margarynę!!!!!

Beata73

Zadanych pytań: 1093

01.09.2013 20:20

margarynę i olej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak