Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

01.09.2013 14:31

Do pieczenia częściej masło czy margaryna?

Odpowiedzi (49)

idealme

Zadanych pytań: 62

01.09.2013 15:10

u mnie najczęściej KASIA :)

Wojt@s

Zadanych pytań: 444

01.09.2013 15:13

margarynę KASIA

Mniam

Zadanych pytań: 87

01.09.2013 15:18

Różnie. Nawet nie wiem co częściej.

Marta1986

Zadanych pytań: 859

01.09.2013 15:19

margaryny częściej

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

01.09.2013 15:21

zdecydowanie częściej używam masła bo po prostu ciasta są smaczniejsze niż z margaryną

rjustysia

Zadanych pytań: 190

01.09.2013 15:29

Ogólnie od jakiegoś czasu używam tylko masła, do wszystkiego.

reniatka

Zadanych pytań: 66

01.09.2013 15:33

najczęściej margaryna

mysza75

Zadanych pytań: 96

01.09.2013 15:41

rożnie to bywa, zależy jaki przepis i co mam, ale częściej używam margarynę

migotka28

Zadanych pytań: 20

01.09.2013 15:44

u mnie tez różnie,uzywami i masła i margaryny ale jednak częściej margaryna

elka72

Zadanych pytań: 15

01.09.2013 16:09

Częściej margaryna,ale do kruchego ciasta np babeczek zdecydowanie masło.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak