Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

08.07.2016 13:33

Do zapiekanek, musaki itp kroicie i solicie wcześniej bakłażana czy nie ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

08.07.2016 16:26

W zasadzie prawie nigdy nie solę, bo tylko dwa razy w życiu trafił mi się gorzki bakłażan.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

08.07.2016 16:45

troszkę solę

mysza75

Zadanych pytań: 96

08.07.2016 22:59

bakłażana zawsze kroję i solę wcześniej 30 minut

Odpowiedzi (49)

anka1988

Zadanych pytań: 25

08.07.2016 13:36

ja solę, by pozbyć się goryczki

Madzai

Zadanych pytań: 7

08.07.2016 13:38

Tak. zawsze kroję i solę przed obróbką ;)

Konczi

Zadanych pytań: 632

08.07.2016 13:45

zawsze solę przed obróbką

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

08.07.2016 13:51

również solę

halina17

Zadanych pytań: 271

08.07.2016 13:56

Bakłażana zawsze solę .

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

08.07.2016 14:12

Tak, zawsze solę

adelajda

Zadanych pytań: 234

08.07.2016 14:18

kroje w plastry i solę

dodi

Zadanych pytań: 256

08.07.2016 15:06

tak zawsze solę i kroję

pestka

Zadanych pytań: 424

08.07.2016 15:11

tak, zawsze solę

Mniam

Zadanych pytań: 87

08.07.2016 16:05

Solę i odstawiam, żeby pozbyć się soku. Inaczej w trakcie pieczenia wypłynie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak