Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

08.07.2016 13:33

Do zapiekanek, musaki itp kroicie i solicie wcześniej bakłażana czy nie ?

Odpowiedzi (49)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

08.07.2016 18:26

tak troszkę solę

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

08.07.2016 19:02

Ja solę zawsze

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

08.07.2016 21:09

tak, solę go i odstawiam na kilka minut, a potem opłukuję i osuszam

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

08.07.2016 21:15

tak, zawsze...

Alex_M

Zadanych pytań: 119

08.07.2016 21:19

nigdy mi się nie trafił gorzki bakłażan, nie zawsze solę i odstawiam

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

08.07.2016 21:42

Zawsze sole

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

08.07.2016 21:47

ja również zawsze wcześniej solę żeby pozbyć się goryczki

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

08.07.2016 21:57

ja też oprószam solą

Madzik239

Zadanych pytań: 15

08.07.2016 22:56

Tak za każdym razem solę, odstawiam i płukam. Bakłażan przygotowany w ten sposóbpozbywa się goryczy.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

08.07.2016 23:51

również solę wcześniej tak z 30 min

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak