Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

08.07.2016 13:33

Do zapiekanek, musaki itp kroicie i solicie wcześniej bakłażana czy nie ?

Odpowiedzi (49)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

09.07.2016 13:30

zawsze solę bakłażana i odstawiam na kilkanaście minut

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.07.2016 14:46

zawsze solę trochę wczesniej ;)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

09.07.2016 15:26

Tak, zawsze go solę.

bietka

Zadanych pytań: 563

09.07.2016 15:32

ja również solę szybciej :)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

09.07.2016 17:13

zawsze solę

Janina

Zadanych pytań: 159

09.07.2016 21:24

Zawsze solę;))

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

09.07.2016 22:38

Też zawsze tak robię.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

09.07.2016 23:17

Bakłażana zawsze solę

KORAL

Zadanych pytań: 20

10.07.2016 20:15

Ja troche solę i odstawiam . Potem strzepuję wodę , żeby nie zamoczyć ciasta.

Klausia

Zadanych pytań: 251

10.07.2016 20:42

Tak, solę przed.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak