Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

08.07.2016 13:33

Do zapiekanek, musaki itp kroicie i solicie wcześniej bakłażana czy nie ?

Odpowiedzi (49)

norweska20

Zadanych pytań: 400

10.07.2016 22:33

też zawsze sole

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.07.2016 11:56

tak kroję i solę zawsze wcześniej aby zmiękł

misia123410

Zadanych pytań: 22

12.07.2016 09:27

lepiej posolić

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

12.07.2016 18:13

tak,solę zawsze

Benita

Zadanych pytań: 1

12.07.2016 23:25

kroję i solę, żeby nie był gorzki

Camill

Zadanych pytań: 2

13.07.2016 08:13

Solę s przyzwyczajenia bo tak wszędzie piszą

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

13.07.2016 20:29

Sole i na chwile zostawiam potem odsaczam wode i pieke.

Ela427

Zadanych pytań: 12

14.07.2016 17:01

ja przeważnie sole

Patrycja33

Zadanych pytań: 366

12.08.2016 09:35

zawsze sole

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak