Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

15.11.2014 21:18

Dodając do bigosu suszone grzyby gotujecie je najpierw czy dodajecie takie "surowe" ?

Odpowiedzi (48)

norweska20

Zadanych pytań: 400

16.11.2014 00:47

surowe dodaje moja mama

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

16.11.2014 08:03

także dodaje suszone nic wcześniej z nimi nie robię

caralajna

Zadanych pytań: 435

16.11.2014 08:31

dodaję namoczone razem z wodą, w której się moczyły

gosia56

Zadanych pytań: 466

16.11.2014 09:06

dodaję suszone do bigosu bez moczenia;)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

16.11.2014 09:43

Dodaję surowe, zdążą ugotować się w kapuście.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

16.11.2014 09:50

dodaje suszone grzyby do bigosu bez obgotwania

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.11.2014 10:28

Gotuję je najpierw a potem gotuje razem w kapuście

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

16.11.2014 10:31

Namaczam najpierw w wodzie :)

Janina

Zadanych pytań: 159

16.11.2014 10:42

Dodaję grzyby bezpośrednio do bigosu;)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

16.11.2014 11:09

nie gotuję, najpierw namaczam a potem takie namoczone dodaję do bigosu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak