Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

15.11.2014 21:18

Dodając do bigosu suszone grzyby gotujecie je najpierw czy dodajecie takie "surowe" ?

Odpowiedzi (48)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

16.11.2014 21:22

Nigdy nie gotuję grzybów oddzielnie ale moja kuzynka właśnie tak robi i zawsze się dziwi dlaczego jej bigos jest blady,ja natomiast dodaję grzyby tylko dobrze umyte a jak moczę większą ilość np.do krokietów,to część takich moczonych dodaję do bigosu.

Barbara13

Zadanych pytań: 21

16.11.2014 23:03

widzę że jak większość :) ja również dodaję suszone bez namaczania prosto do bigosu (kruszę je w rękach lub siekam nożem )

wyattearp

Zadanych pytań: 102

17.11.2014 12:22

dodaję od razu ,nie moczę

Alicee

Zadanych pytań: 4

18.11.2014 09:36

dodaję od razu, bez moczenia i dodaję też grzyby już obgotowane i zamrożone wcześniej.

Renata22

Zadanych pytań: 672

26.11.2014 00:16

dodaję wcześniej namoczone

Kluska_87

Zadanych pytań: 33

13.12.2014 14:27

wcześniej moczą się

gosia561

Zadanych pytań: 1389

24.12.2014 22:08

dodaję moczone

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

02.03.2015 15:02

suszone wcześniej moczone

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak