Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

15.11.2014 21:18

Dodając do bigosu suszone grzyby gotujecie je najpierw czy dodajecie takie "surowe" ?

Odpowiedzi (48)

mysza75

Zadanych pytań: 96

16.11.2014 11:10

suszone grzyby najpierw moczę, potem gotuje osobno i dodaję do bigosu pokrojone

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

16.11.2014 11:32

dodaję od razu "surowe"

noninka77

Zadanych pytań: 33

16.11.2014 11:36

Najpierw je namaczam :)

kasia.s

Zadanych pytań: 4

16.11.2014 11:59

Ja delikatnie namaczam:)

Megg

Zadanych pytań: 69

16.11.2014 12:03

dodaję takie surówe

Ola1young

Zadanych pytań: 7

16.11.2014 12:07

lekko moczymy suszone grzyby

marenka

Zadanych pytań: 179

16.11.2014 12:17

Dodaję suche trochę je tylko pokruszę i nic więcej z nimi nie robię;)

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

16.11.2014 12:22

dodaję takie jakie są nic z nimi nie robię

pestka

Zadanych pytań: 424

16.11.2014 12:45

dodaję lekko wypłukane i to wszystko

Klausia

Zadanych pytań: 251

16.11.2014 12:47

Ja zawsze moczę około 10 minut, kroję na mniejsze części i dopiero wrzucam do bigosu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak