Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Janina

Zadanych pytań: 159

05.01.2014 15:00

Farsz do krokietów albo pierogów robicie z kapusty kiszonej czy z białej świeżej;)

Najlepsze odpowiedzi (3)

Janina

Zadanych pytań: 159

05.01.2014 15:04

Ja natomiast robię z kapusty słodkiej swieżej:)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

05.01.2014 15:02

farsz robię z kiszonej

ben-ka

Zadanych pytań: 459

05.01.2014 15:04

Zawsze używam kapusty kiszonej.

Odpowiedzi (35)

Magda24

Zadanych pytań: 148

05.01.2014 15:02

zawsze robię taki farsz z kiszonej kapusty

Rycerz

Zadanych pytań: 75

05.01.2014 15:03

Ja robię z kiszonej :D

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

05.01.2014 15:04

Oczywiście z kiszonej.

bogusia19

Zadanych pytań: 7

05.01.2014 15:04

ja również robię z kiszoną

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

05.01.2014 15:06

robie z kiszonej i zwykłej to zalezy na co mam ochote

Renata9

Zadanych pytań: 329

05.01.2014 15:06

robię z kiszonej

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

05.01.2014 15:06

ja robię z kapusty kiszonej

pestka

Zadanych pytań: 424

05.01.2014 15:08

najczęściej robię z kapusty kiszonej lub mieszanej dodając trochę kapusty świeżej

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

05.01.2014 15:09

i ja zawsze używam kiszonej, z takiej lepiej nam smakuje :)

iwi

Zadanych pytań: 115

05.01.2014 15:12

Wolę świeżą kapustkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak