Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Janina

Zadanych pytań: 159

05.01.2014 15:00

Farsz do krokietów albo pierogów robicie z kapusty kiszonej czy z białej świeżej;)

Odpowiedzi (35)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

05.01.2014 15:15

zawsze z kapusty kiszonej

mysza75

Zadanych pytań: 96

05.01.2014 15:19

z kapusty kiszonej robię :-)

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

05.01.2014 15:19

tylko z kiszonej kapusty

migotka28

Zadanych pytań: 20

05.01.2014 15:26

ja zawsze robie z kiszonej

norweska20

Zadanych pytań: 400

05.01.2014 15:30

ja robię z kiszonej kapusty

Amellia

Zadanych pytań: 139

05.01.2014 15:31

robię z kiszonej

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

05.01.2014 15:45

zawsze z kiszonej

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

05.01.2014 15:57

z kiszonej tylko

patryska76

Zadanych pytań: 24

05.01.2014 16:01

Używam tylko i wyłącznie kapusty kiszonej ;-) Nigdy nie robiłam farszu z świeżej kapusty ;-)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

05.01.2014 16:23

zawsze z kiszonej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak