Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Janina

Zadanych pytań: 159

05.01.2014 15:00

Farsz do krokietów albo pierogów robicie z kapusty kiszonej czy z białej świeżej;)

Odpowiedzi (35)

monika141

Zadanych pytań: 224

05.01.2014 20:11

robię z kapusty kiszonej

Kasia36

Zadanych pytań: 463

05.01.2014 20:31

zawsze z kiszonej, ale jadłam z białej i są dobre

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

05.01.2014 21:05

tylko z kiszonej

eMMe

Zadanych pytań: 177

05.01.2014 22:59

Zawsze tylko z kiszonej

jasiek

Zadanych pytań: 1346

01.07.2015 19:24

z obu, czasem mieszam, ale częściej z kiszonej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak