Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Janina

Zadanych pytań: 159

05.01.2014 15:00

Farsz do krokietów albo pierogów robicie z kapusty kiszonej czy z białej świeżej;)

Odpowiedzi (35)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

05.01.2014 16:25

tylko z kiszonej

Margo1

Zadanych pytań: 2141

05.01.2014 16:35

Z kapusty kiszonej

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

05.01.2014 16:41

różnie to bywa , zależy jaką mam akurat w domu

gosia56

Zadanych pytań: 466

05.01.2014 16:45

najbardziej lubimy farsz z kiszonej kapusty

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

05.01.2014 16:50

taki farsz u mnie zawsze z kapusty kiszonej:)

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

05.01.2014 16:57

do krokietów różnie, ale do pierogów zawsze z kiszonej

Iwona32

Zadanych pytań: 103

05.01.2014 17:19

z kiszonej robię krokiety dodaje do niech czasem pieczarki.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

05.01.2014 17:20

ja robię z kiszonej

adelajda

Zadanych pytań: 234

05.01.2014 17:50

różnie zależy na jaka mam ochotę i co jeszcze dodaję

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

05.01.2014 18:45

robię z kiszonej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak