Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

05.02.2016 13:41

Gotujac mleko skondensowane w puszce na mase toffi, nakluwacie puszke czy pozostawiacie zamknieta? Zawsze kupowalam gotowa mase, a tu brak, wiec pozostaje mi gotowanie..

Odpowiedzi (39)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

05.02.2016 18:19

tylko i wyłącznie zamkniętą

adelajda

Zadanych pytań: 234

05.02.2016 19:19

Nigdy nie gotowałam, zawsze kupuję gotową masę ...

misia123410

Zadanych pytań: 22

05.02.2016 19:25

Ja gotuje 3 godziny na małym ogniu zanurzona cały czas w wodzie, a otwieram jak jest zimna

Konczi

Zadanych pytań: 632

05.02.2016 20:32

Gotuję zamkniętą puszkę

Klausia

Zadanych pytań: 251

05.02.2016 20:55

Całkiem zamkniętą :)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

05.02.2016 21:15

nie nakłuwam puszki

Iwusia

Zadanych pytań: 242

05.02.2016 23:00

gotuję zamkniętą puszkę, a otwieram jak jest letnia

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

06.02.2016 00:28

Puszki nie nakłuwałam, bo by masa wyleciała. Nalewałam do garnka dużo wody, by zakryć puszkę wody i gotuję 3 godziny na małym ogniu od czasu do czasu dolewając wody. Puszkę otwierałam po wystudzeniu.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

06.02.2016 09:36

nigdy nie nakłuwam puszki

Wacław

Zadanych pytań: 1269

06.02.2016 11:02

jak większość gotujemy bez nakłuwania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak