Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

20.12.2015 10:53

Jak długo pasteryzujecie bigos ? Właśnie gotuję zapas na święta i sylwestra.

Odpowiedzi (36)

Futka

Zadanych pytań: 2

21.12.2015 14:05

Ja pasteryzuję słoiki z bigosem 20 do 25 minut :)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

21.12.2015 14:45

ja wolę mrozić niż wekować

Klausia

Zadanych pytań: 251

21.12.2015 15:24

Zakręcam na gorąco, bądź mrożę.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

21.12.2015 18:12

pasteryzuję około 20 minut

Franciszek

Zadanych pytań: 4

21.12.2015 19:41

nie gotuję na zapas

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

21.12.2015 22:49

Bigos mrożę, ale parę razy dawałam gorący do słoików i pasteryzowałam 30 minut.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak