Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

29.08.2014 14:44

Jak pieczecie naleśniki, żeby były ładne okrągłe i cieniutkie? Bo muszę sobie jakąś technikę wyrobić bo nie zawsze mi wychodzą:-)

Odpowiedzi (39)

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

30.08.2014 12:34

Dziękuję za wszystkie rady:-)

Lidzia

Zadanych pytań: 21

30.08.2014 16:15

Na całą patelnię wylewam 4 łyżki ciasta i rozsmarowuję. Zawsze wychodzą.

Róża1

Zadanych pytań: 7

30.08.2014 18:00

wszystkie rady były dobre , najważniejsze to odpowiednia gęstość ciasta .

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

30.08.2014 21:12

Mój chłopak je zawsze robi za mnie- to moja technika ;p

Jolanta_P-S

Zadanych pytań: 695

31.08.2014 09:15

Wystarczy odpowiednia patelnia do naleśników, nie wylewać za dużo ciasta na dobrze nagrzaną patelnię. Kolistymi ruchami rozprowadzać ciasto na patelni.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

01.09.2014 18:43

ja smażę na patelni do naleśników i jakoś wychodzą cienkie i okrągłe trzeba poćwiczyć

AnnieB

Zadanych pytań: 1

01.09.2014 20:15

Pierwszy zawsze wychodzi mi taki "grubasek", a potem to już same wychodzą. Ale tłuszcz music być bardzo mocno rozgrzany.

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

10.09.2014 18:34

to chyba kwestia wprawy

jasiek

Zadanych pytań: 1346

18.05.2015 13:16

na specjalnej patelni

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak