Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Cranberry

Zadanych pytań: 34

20.11.2013 09:58

Jak zrobić zielone ciasto do pierogów? Widzialam takie ostatnio w restauracji i zastanawiam się jak było zrobione:)

Odpowiedzi (36)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

20.11.2013 10:35

widziałam takie robione ze szpinaku lub zielonej pietruszki ale sama nigdy nie robiłam.

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

20.11.2013 10:40

można dodać też natkę pietruszki lub bazylię

malina

Zadanych pytań: 4

20.11.2013 10:40

stosuje się szpinak, tak jak do makaronów

2milutka

Zadanych pytań: 134

20.11.2013 10:44

pietruszka szpinak lub po prostu zielony barwnik

msmors

Zadanych pytań: 91

20.11.2013 10:45

jeszcze nie robiłam takiego ciasta ale czytałam, że dodaje się szpinak

Janina

Zadanych pytań: 159

20.11.2013 10:46

Najlepiej zabarwi szpinak;)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

20.11.2013 10:52

ja dodaję szpinak

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

20.11.2013 10:55

dałbym szpinak

pawlito

Zadanych pytań: 392

20.11.2013 10:57

prawdopodobnie szpinak

borgia

Zadanych pytań: 89

20.11.2013 11:28

Nie bój się o konsystencję. Dodasz mniej wody, którą w przypadku ciasta pierogowego i tak dodać musisz. Zrobisz ze szpinakiem i będzie to strzał w dychę. Skąd wiem? Bo mam już to za sobą ;). Jednym słowem - nie bój się. To będzie doskonały pomysł.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak