Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Cranberry

Zadanych pytań: 34

20.11.2013 09:58

Jak zrobić zielone ciasto do pierogów? Widzialam takie ostatnio w restauracji i zastanawiam się jak było zrobione:)

Odpowiedzi (36)

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

20.11.2013 12:51

ja dodałabym szpinak:)

pestka

Zadanych pytań: 424

20.11.2013 14:05

najlepiej dodać szpinak to niezawodne

Seba

Zadanych pytań: 1313

20.11.2013 16:15

najlepiej szpinak przesmażony na masełku

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

20.11.2013 17:00

oczywiście szpinak :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

20.11.2013 17:17

szpinak, ale spróbowałabym tez z pietruszką zblenderowaną

patryska76

Zadanych pytań: 24

20.11.2013 18:42

Zapewne było z dodatkiem szpinaku ;-)

dada

Zadanych pytań: 19

20.11.2013 19:26

szpinak, zdecydowanie

MagdaXXX

Zadanych pytań: 318

20.11.2013 19:51

dokładnie ciasto jadłaś z dodatkiem szpinaku

agogo2

Zadanych pytań: 280

20.11.2013 20:30

tez mi się wydaje ze szpinak

kasienka23

Zadanych pytań: 512

20.11.2013 20:44

można dodać szpinak, pietruszkę lub koperek. Ja miksuję "zielony składnik" z płynnymi składnikami w przypadku pierogów jest to woda i dodaję do reszty składników

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak