Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

24.03.2015 07:56

Jaką macie metodę na pozbycie się tej okropnej tłustej warstwy "ochronnej" z e skórki jabłek? Ja lubię jeść jabłka ze skórą, ale nie da się bo wszystkie bez wyjątku są z tym czymś.. Mycie ciepłą wodą nie wystarcza więc teraz obieram..

Odpowiedzi (40)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

24.03.2015 13:08

Obieram zawsze

Alex_M

Zadanych pytań: 119

24.03.2015 13:21

obieram jabłka. ze skórką mogę zjeść tylko z działki od kogoś zaufanego

Stenka

Zadanych pytań: 467

24.03.2015 13:42

ja zawsze odbieram

Kuchareczekjeden

Zadanych pytań: 507

24.03.2015 14:02

myję i obieram,chociaż lubię za skórką

pestka

Zadanych pytań: 424

24.03.2015 14:08

teraz jabłka zawsze odbieram ze skórki

gibli

Zadanych pytań: 20

24.03.2015 14:23

I ja zawsze obieram jabłuszka

mysza75

Zadanych pytań: 96

24.03.2015 15:01

myje dokładnie jabłka w ciepłej wodzie, wycieram i jem ze skórą. Kupuję od polskich sadowników, raczej unikam tych marketowych

Róża1

Zadanych pytań: 7

24.03.2015 15:03

też nie kupuję jabłek z tą błyszczącą skórką , a pozostałe myję pod ciepłą wodą .

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

24.03.2015 15:07

Z dwojga złego lepiej obrać skórkę, bo zmyć się do końca tego dziadostwa nie da :)

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

24.03.2015 15:18

u mnie nie ma bazarków... :C Pozostaje obierać w nadziei, że własne drzewka szybko zaczną dawać owoce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak