Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

15.01.2017 11:23

Jaki macie pomysł na szybkie wykorzystanie dużej ilości zamrożonej natki pietruszki i koperku ? Na skutek awarii przez cztery dni nie będą miała prądu /przymusowy niespodziewany remont instalacji elektrycznej w całym bloku/, część produktów z zamrażalnika już wydałam na przechowanie ale pozostały mi pojemniki z zieleniną /surówki i pesto z natką oraz sos koperkowy serwuję trzeci dzień/. Macie jakieś pomysły ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

31.01.2017 18:41

Warto dodać do zup lub np. klopsików

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.02.2017 05:46

ja zrobiłbym tak jak radzi Wacław

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

31.01.2017 12:02

Dodaj do zupy, sosu.

Odpowiedzi (38)

Patrycja33

Zadanych pytań: 366

15.01.2017 11:47

Proponuje zupę koperkowa lub sos z natki pietruszki do ryby lub mięska :) Pozdrawiam :)

Laila2786

Zadanych pytań: 74

15.01.2017 11:49

Z koperku zrobiłabym sos np. z pulpecikami, taki mocno koperkowy ze śmietanką, można oczywiście dodać również natkę, lub zupę ogórkową z dużo ilością koperku i natki, placuszki z cukinii z zieleninką, dużo natki dodaję do mielonych. Może ktoś jeszcze podrzuci swoje pomysły.

Franciszek

Zadanych pytań: 4

15.01.2017 11:58

z natką pietruszki zrób pesto ,a koper do zupy koperkowej

anka1988

Zadanych pytań: 25

15.01.2017 12:03

ja tez jestem zdania, że zupa koperkowa będzie smaczna :)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

15.01.2017 12:12

ja bym natkę posiekał,przełożył do małych słoiczków, delikatnie ubił , zalał przegotowaną osoloną wodą i do chłodnego miejsca

pestka

Zadanych pytań: 424

15.01.2017 12:31

ja bym zrobiła sok z natki pietruszki , cytryny i zielonego ogórka można też dodać ją do jabłek i razem miksować

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

15.01.2017 12:36

jest zima ,to może pojemniki z zieleniną wystaw na zewnątrz

ben-ka

Zadanych pytań: 459

15.01.2017 13:14

Pomyślałam o tym samym co Ada-Gaba, wystaw zieleninę na balkon.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

15.01.2017 13:15

Wacław dobrze radzi, też bym tak zrobiła

Stenka

Zadanych pytań: 467

15.01.2017 13:40

jak masz balkon to na balkonie zostaw

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak