Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

15.01.2017 11:23

Jaki macie pomysł na szybkie wykorzystanie dużej ilości zamrożonej natki pietruszki i koperku ? Na skutek awarii przez cztery dni nie będą miała prądu /przymusowy niespodziewany remont instalacji elektrycznej w całym bloku/, część produktów z zamrażalnika już wydałam na przechowanie ale pozostały mi pojemniki z zieleniną /surówki i pesto z natką oraz sos koperkowy serwuję trzeci dzień/. Macie jakieś pomysły ?

Odpowiedzi (38)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

15.01.2017 17:02

z koperku ugotowałabym zupę a pietruszkę zrobiłabym jak radzi Wacław

halina17

Zadanych pytań: 271

15.01.2017 18:02

Ja dawniej koperek przesypywałam warstwami soli i mocno ugniatałam w słoiczku i zakręcony trzymałam w lodówce , miałam tak przez całą zimę.Tylko wtedy z soleniem potraw trzeba uważać.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

15.01.2017 18:06

wystawiłabym na balkon - w końcu jest zima i nic złego nie powinno się stać ;)

Renata9

Zadanych pytań: 329

15.01.2017 18:13

Popieram pomysł Wacława, albo jak mieszkasz w prywatnym domu to można w śniegu schować, teraz są mrozy.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

15.01.2017 21:11

Ja sporo natki wykorzystuję do koktajli warzywnych.

MonikaW

Zadanych pytań: 41

15.01.2017 21:43

można chyba mrożoną ususzyć np. na kaloryferze, oddać komuś na przechowanie, zapowiadają mrozy więc może na zewnątrz?

Ania321

Zadanych pytań: 179

15.01.2017 22:00

uwielbiam zupę koperkową, więc ugotowałabym w dużych ilościach :) a natkę dodałabym do pasty jajecznej lub koktajlu :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.01.2017 00:50

Dzięki za minusa.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

16.01.2017 00:58

do koktajli , zup czy pesto, a resztę daj komuś do przechowania bo rozmarznięta natka nie będzie już taka dobra .

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

16.01.2017 01:10

Ja bym zupki i sosy zrobiła.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak