Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

12.02.2014 09:12

Jaki ser dodajecie do pizzy w plastrach czy starty?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

12.02.2014 09:13

dodaję zawsze starty ser

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

12.02.2014 09:13

czasami daję w plastrach, ale częściej starty

Margo1

Zadanych pytań: 2141

12.02.2014 09:16

ser starty

Odpowiedzi (48)

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

12.02.2014 09:12

starty :) lepiej się potem je i ładniej wygląda po stopieniu niż w plastrach :)

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

12.02.2014 09:14

zawsze starty

Romanowka

Zadanych pytań: 28

12.02.2014 09:15

żółty ser trę, natomiast jeśli robię z mozzarellą to kroję w plastry, a z fetą to kruszę

Konczi

Zadanych pytań: 632

12.02.2014 09:19

najczęściej starty lub kruszony

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

12.02.2014 09:23

dodaję starty

berys18

Zadanych pytań: 1434

12.02.2014 09:29

posypuję startym

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

12.02.2014 09:30

Starty, tylko mozzarellę w plastrach.

norweska20

Zadanych pytań: 400

12.02.2014 09:31

starty ser dodaje do pizzy

karolina1869

Zadanych pytań: 594

12.02.2014 09:33

tylko starty żółty ser

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

12.02.2014 09:37

przeważnie starty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak