Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

12.02.2014 09:12

Jaki ser dodajecie do pizzy w plastrach czy starty?

Odpowiedzi (48)

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

12.02.2014 10:11

Zawsze starty

Pyszota

Zadanych pytań: 85

12.02.2014 10:12

ja dodaję starty

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

12.02.2014 10:13

zawsze starty na dużych oczkach

Klausia

Zadanych pytań: 251

12.02.2014 10:14

zawsze daje starty, a jeśli mam tylko w plasterkach to siekam go bardzo drobno tak jak by był wiórowany :)

pycholka

Zadanych pytań: 78

12.02.2014 10:15

Wolę starty ale czasami daję w plastrach.

Janina

Zadanych pytań: 159

12.02.2014 10:16

Ser do pizzy ścieram na tarce;)

halina17

Zadanych pytań: 271

12.02.2014 10:18

Ja dodaję starty ser.

Barbara13

Zadanych pytań: 21

12.02.2014 10:18

zawsze ścieram

Milka100

Zadanych pytań: 76

12.02.2014 10:25

tarty a nieraz w plastrach

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

12.02.2014 10:26

zawsze używam startego sera

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak