Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

12.02.2014 09:12

Jaki ser dodajecie do pizzy w plastrach czy starty?

Odpowiedzi (48)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

12.02.2014 10:28

jeśli w lodówce mam plasterki to kładę taki, jeśli mam kawałek to ścieram na tarce

mysza75

Zadanych pytań: 96

12.02.2014 10:30

różnie czasami starty,czasami plastry zależy jaki mam

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

12.02.2014 10:45

Zazwyczaj starty dodaję.

Triss

Zadanych pytań: 10

12.02.2014 10:57

żółty tarty, a mozzarella w plastrach

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

12.02.2014 10:57

zawsze ścieram ser

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

12.02.2014 11:03

zawsze starty

as28

Zadanych pytań: 294

12.02.2014 11:07

staram się dodawać stary ser

ada.la

Zadanych pytań: 39

12.02.2014 11:08

zawsze starty

gibli

Zadanych pytań: 20

12.02.2014 11:30

ja daje zawsze starty

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

12.02.2014 11:38

zawsze daję starty)))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak