Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

12.02.2014 09:12

Jaki ser dodajecie do pizzy w plastrach czy starty?

Odpowiedzi (48)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

12.02.2014 09:39

zawsze ścieram na tarce

Beatris

Zadanych pytań: 43

12.02.2014 09:46

Do pizzy ser ścieram na tarce o dużych oczkach.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

12.02.2014 09:47

Starty, chyba że robię pizzę serową, wtedy niektóre rodzaje sera dodaję w plastrach

Megg

Zadanych pytań: 69

12.02.2014 09:53

ja dodaję starty

Motorek

Zadanych pytań: 1446

12.02.2014 09:54

różnie w zależności jaki mam w domu

Izka192

Zadanych pytań: 419

12.02.2014 09:54

starty gdy mam tylko w plastrach to oczywiście nie mam wyjścia

dada

Zadanych pytań: 19

12.02.2014 09:54

zazwyczaj stary, ale dla odmiany lubię dodać tez plasterki :-)

kasiaw

Zadanych pytań: 470

12.02.2014 10:01

tylko starty ser dodaję

jasiek

Zadanych pytań: 1346

12.02.2014 10:06

i taki i taki

Lidia6

Zadanych pytań: 475

12.02.2014 10:08

zawsze starty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak