Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

KOBRA

Zadanych pytań: 38

17.12.2013 20:33

jaki "typ" mąki używacie do wypieków?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

17.12.2013 21:08

do ciasta typ 405,450 wyższe do pierogów a najwyższe do chleba:)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

17.12.2013 20:42

Najczęściej tortową 450 :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

17.12.2013 20:47

Mąk i pszenne- tortowa, krupczatka. A co do typu, to nie zwracam na to uwagi, czy jest to typ : 405, 450, czy 500.

Odpowiedzi (37)

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.12.2013 20:34

kupuję tortową mąkę

Dorian

Zadanych pytań: 1093

17.12.2013 20:35

zazwyczaj tortowa

Margo1

Zadanych pytań: 2141

17.12.2013 20:36

mąka tortowa

Niki22

Zadanych pytań: 46

17.12.2013 20:36

matke tortowa lub extra

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

17.12.2013 20:37

Mąkę tortową lub zamojską

KOBRA

Zadanych pytań: 38

17.12.2013 20:40

chodziło mi o to: typ405, typ450, typ 500 itp.

barcie

Zadanych pytań: 4

17.12.2013 20:40

Tortową ,a czasami krupczatkę

mufinka79

Zadanych pytań: 303

17.12.2013 20:43

Mąki tortowej do ciast, czasami używam mąki razowej, pełnoziarnistej lub orkiszowej, ale mieszam z tortową :)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

17.12.2013 20:57

do wypieków przeważnie tortowej

irenka

Zadanych pytań: 888

17.12.2013 20:57

mąka tortowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak