Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

KOBRA

Zadanych pytań: 38

17.12.2013 20:33

jaki "typ" mąki używacie do wypieków?

Odpowiedzi (37)

gosia561

Zadanych pytań: 1389

17.12.2013 21:42

tortową 450 lub 500

krystyna330

Zadanych pytań: 228

17.12.2013 21:43

tortowa, mąka babuni, i żytnia

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

17.12.2013 21:45

ja kupuję tortową

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

17.12.2013 21:52

przeważnie tortową lub krupczatkę

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.12.2013 22:10

nie kupuję mąki o typie mniejszym jak 650. dodatkowo kupuję typ ok 1000, 1850 i 2000. stosuje do wypiekow, ale takze bulek i chlebow. do wypiekow uzywam też mąki kukurydzianej, orkiszowej i gryczanej

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

17.12.2013 22:22

Kupuję mąkę tortową, na tym nie patrzę

Emiliozo

Zadanych pytań: 3

17.12.2013 22:37

tortowa przeważnie

Sroczka

Zadanych pytań: 513

17.12.2013 22:53

Najczęściej pszennej tortowej.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

17.12.2013 23:19

Zazwyczaj 450

tomasz18

Zadanych pytań: 0

18.12.2013 03:32

KUPUJE POZNANSKA , WROCLAWSKA I TORTOWA

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak