Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

KOBRA

Zadanych pytań: 38

17.12.2013 20:33

jaki "typ" mąki używacie do wypieków?

Odpowiedzi (37)

monisia1977

Zadanych pytań: 15

18.12.2013 06:08

tortową Basię

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

18.12.2013 08:26

tortową bądź krupczatkę :)

Megg

Zadanych pytań: 69

18.12.2013 08:28

zazwyczaj używam mąki tortowej typ 450

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

18.12.2013 08:40

najczęściej tortową

Seba

Zadanych pytań: 1313

18.12.2013 08:45

zamoyską typ 450

kasiaw

Zadanych pytań: 470

18.12.2013 09:08

mąka tortowa lub zwykła mąka szymanowska

Laila2786

Zadanych pytań: 74

18.12.2013 09:38

typ 450, krupczatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak