Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

KOBRA

Zadanych pytań: 38

17.12.2013 20:33

jaki "typ" mąki używacie do wypieków?

Odpowiedzi (37)

Renata9

Zadanych pytań: 329

17.12.2013 20:57

do wypieku chleba nawet 2000 + krupczatka, a do ciast to 450, 500

norweska20

Zadanych pytań: 400

17.12.2013 20:58

tortową mąkę

Malinka

Zadanych pytań: 302

17.12.2013 21:02

Ja zawsze kupuję mąkę o nazwie królowa mąk tortowych, a jej typ 400oznacza, że idealnie nadaje się do wypieków.

kasienka23

Zadanych pytań: 512

17.12.2013 21:02

mąkę tortową

kate.500

Zadanych pytań: 1516

17.12.2013 21:06

korzystam z tortowej

mimi

Zadanych pytań: 31

17.12.2013 21:10

mąkę tortową

iwi

Zadanych pytań: 115

17.12.2013 21:16

Mąka tortowa

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

17.12.2013 21:24

ja również tortową

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

17.12.2013 21:32

mąki tortowej typ 450

Pyszota

Zadanych pytań: 85

17.12.2013 21:38

mąkę tortową typ 450

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak