Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

08.10.2013 17:45

Jakiego spulchniacza używacie do pieczenia racuchów?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.10.2013 17:46

piekę najczęscie na drozdzach

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

08.10.2013 17:47

ja robię na drożdżach zawsze świeżych

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

08.10.2013 17:54

zawsze na świeżych drożdżach

Odpowiedzi (33)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

08.10.2013 17:46

Ja piekę zawsze na sodzie,kolezanka na drożdżach,co lepsze?

Ania321

Zadanych pytań: 179

08.10.2013 17:48

ja też racuchy robię na drożdżach

Dorota59

Zadanych pytań: 950

08.10.2013 17:48

ja piekę na sodzie

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

08.10.2013 17:48

ja dodaje sodkę

teresa18

Zadanych pytań: 502

08.10.2013 17:49

przeważnie na drożdżach

Ola1984

Zadanych pytań: 295

08.10.2013 17:49

Do racuchów dodaję świeże drożdże.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

08.10.2013 17:49

Lubię na drożdżach :)

Ela_K

Zadanych pytań: 13

08.10.2013 17:50

ja piekę na drożdząch

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

08.10.2013 17:51

jak racuchy to na drożdżach

berys18

Zadanych pytań: 1434

08.10.2013 17:51

ja dodaję proszek do pieczenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak