Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

08.10.2013 17:45

Jakiego spulchniacza używacie do pieczenia racuchów?

Odpowiedzi (33)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.10.2013 17:52

proszku do pieczenia

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

08.10.2013 17:53

Ja dodaję proszek do pieczenia

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

08.10.2013 17:56

na robię na świeżych drożdżach

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

08.10.2013 17:58

tylko drożdże

Habibi

Zadanych pytań: 690

08.10.2013 18:00

najczęściej na sodzie, rzadziej na drożdżach, a najrzadziej na proszku do pieczenia

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

08.10.2013 18:00

robię różne wersje soda,proszek lub drożdże

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

08.10.2013 18:05

różnie, w jeśli mam drożdże to na nich, a jeśli nie to soda bądź proszek do pieczenia

Alex_M

Zadanych pytań: 119

08.10.2013 18:07

racuchy robię drożdżowe. a placuszki różne na proszku lub sodzie :)

misia53

Zadanych pytań: 339

08.10.2013 18:11

u mnie racuchy sa tylko na drożdzach

pestka

Zadanych pytań: 424

08.10.2013 18:19

dodaje trochę proszku do pieczenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak