Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

08.10.2013 17:45

Jakiego spulchniacza używacie do pieczenia racuchów?

Odpowiedzi (33)

owca441

Zadanych pytań: 358

08.10.2013 18:25

racuchy = drożdże

kasienka23

Zadanych pytań: 512

08.10.2013 18:33

dodaję proszek do pieczenia

alaaa

Zadanych pytań: 201

08.10.2013 18:38

racuchy najczęściej na drożdżach, ewentualnie na proszku do pieczenia

mufinka79

Zadanych pytań: 303

08.10.2013 18:57

racuchy robię na drożdżach, takie najlepsze :)

borgia

Zadanych pytań: 89

08.10.2013 19:03

U mnie też zawsze robiło się je na drożdżach - i takie smakują mi najbardziej. Może kiedyś się przełamię i spróbuję inaczej - na proszku. Tylko wtedy chyba wyjdą racuchy jak pancakes. Więc jakoś tak nie racuchowo...

Motorek

Zadanych pytań: 1446

08.10.2013 19:21

ja dodaję proszek do pieczenia

Janina

Zadanych pytań: 159

08.10.2013 19:40

Racuchy zawsze robię na drożdżach;)

anemon

Zadanych pytań: 163

08.10.2013 19:54

Racuchy wyłącznie na drożdżach, a placki na proszku lub sodzie.

mysza75

Zadanych pytań: 96

08.10.2013 19:59

racuchy tez na drożdżach robię, smaki mi zrobiliście ha ha

kuklik

Zadanych pytań: 604

08.10.2013 20:07

świeże drożdże

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak