Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

08.10.2013 17:45

Jakiego spulchniacza używacie do pieczenia racuchów?

Odpowiedzi (33)

ana1

Zadanych pytań: 51

08.10.2013 20:39

robię na drożdżach

rjustysia

Zadanych pytań: 190

08.10.2013 22:12

Dla mnie racuchy powinny być na drożdżach. Tak zwykle robię sama, taką naukę wyniosłam z domu :)

Stenka

Zadanych pytań: 467

09.10.2013 07:46

racuchy na drożdżach, na proszku to już nie racuchy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak