Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pestka

Zadanych pytań: 424

16.06.2014 08:51

Jakiej soli używacie do przygotowywania ogórków małosolnych?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

16.06.2014 09:37

zazwyczaj dajemy grubą sól kuchenną

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

16.06.2014 09:34

przeważnie zwykłej jodowanej soli tylko do tych na zimę dodaję grubą sól kamienną

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

16.06.2014 09:02

ja używam grubej kamiennej, niejodowanej

Odpowiedzi (43)

gosia56

Zadanych pytań: 466

16.06.2014 09:04

używam sól kamienną ;)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

16.06.2014 09:14

grubej, kamiennej

Malinka

Zadanych pytań: 302

16.06.2014 09:15

Ja używam grubej soli kamiennej.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

16.06.2014 09:37

Taką jaką mam pod ręką oprócz ziołowej. Na zimę tylko gruba kamienna.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

16.06.2014 10:04

Ogórki małosolne u mnie znikają bardzo szybko i dodaję do nich taką sól jaką mam w kuchni.

berys18

Zadanych pytań: 1434

16.06.2014 10:20

grubą kamienną, a jak nie mam to i zwykłą

Ankha

Zadanych pytań: 112

16.06.2014 10:24

Biorę grubą sól niejodowaną.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

16.06.2014 11:02

tez dodaję drobną sól ,taką jaką akurat używam,jeśli robię ogórki do szybkiego jedzenia,ale do słoików dodaję sól kamienną niejodowaną :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

16.06.2014 11:15

sól kamienną grubą

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

16.06.2014 11:31

Zwykłą kamienną, też preferuje grubą.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak